Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Scooter kopen Amsterdam

Scooter kopen in Amsterdam? Kies voor de betrouwbare expert!

Zit u eraan te denken om een scooter te kopen in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij de grootste, we zijn ook de meest ervaren fietswinkel in de regio. Wij bieden dan ook een ruim assortiment aan van zowel nieuwe als tweedehands scooters. Alvorens wij de bromfietsen en snorfietsen te koop aanbieden, worden deze uiteraard uitvoerig gecontroleerd. Tevens verkopen wij uitsluitend bekende merken, waardoor u gegarandeerd hoge kwaliteit in handen heeft. U kunt hierbij denken aan Vespa, Peugeot, Yamaha en Sym. Via onze website bekijkt u eenvoudig ons aanbod, neem dus snel een kijkje!

Scooter kopen AmsterdamWij adviseren u graag

Kortom, reden genoeg om uw scooter te kopen in de omgeving Amsterdam bij van Nieuwkerk. Uiteraard staan wij voor u klaar om u te adviseren bij uw aankoop, maar ook daarna gaat onze service door. Wij staan namelijk voor u klaar wanneer uw scooter een reparatie of een onderhoudsbeurt nodig heeft. Met meer dan 49 jaar ervaring hebben wij voldoende kennis opgedaan wat betreft fietsen en scooters. Deze is dan ook altijd in goede handen bij ons.

Investeer in kwaliteit

Wij begrijpen als geen ander dat een scooter een investering is waar op de lange termijn veel plezier van wilt hebben. Wij helpen u dan ook graag om dit te realiseren. Daarom kunt u rekenen op onze vakkundigheid bij het repareren en onderhouden van uw scooter. Ook wanneer u onverhoopt schade heeft gereden, maken wij uw scooter weer in orde. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuws? Volg ons dan zeker even op Facebook.

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00