Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Vuurwerk kopen Amstelveen

Vuurwerk kopen in Amstelveen doet u bij van Nieuwkerk

U bent op zoek naar mogelijkheden om vuurwerk te kopen in Amstelveen en zo bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want u kunt ieder jaar weer terecht bij van Nieuwkerk Fietsen voor mooi vuurwerk. Wat denkt u bijvoorbeeld van een compleet vuurwerkpakket met fonteinen, cakes en pijlen van een behoorlijk kaliber? Hier zult u op oudejaarsavond absoluut mee opvallen.

Vuurwerk kopen AmstelveenWij stellen de mooiste pakketten voor u samen

Bent u een echte vuurwerkliefhebber en bent u ieder jaar weer op zoek naar het mooiste vuurwerk? Dan is een bezoekje aan onze winkel zeker de moeite waard. Ieder jaar weer stellen wij de mooiste collecties voor u samen. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld en geweldige knalcake met harde klappen, gekleurde sterren en mooie effecten. Ook bieden wij ons eigen China Red vuurwerk aan. U kunt bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. U krijgt altijd waar voor uw geld en zult absoluut genieten op oudejaarsavond!

Ruim op tijd uw vuurwerk in huis

Ieder jaar weer kunt u bij van Nieuwkerk terecht voor uw vuurwerk, meestal bieden wij dit aan vanaf midden november. Zo kunt u dus al ruim van tevoren uw vuurwerk kopen in Amstelveen! Ook hebben wij rond de Kerst regelmatig leuke aanbiedingen en acties. Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook!

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00