Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Fietswinkel Hoofddorp

Van Nieuwkerk: uw fietswinkel in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een fietswinkel in de omgeving Hoofddorp? Dat treft, want bij van Nieuwkerk Fietsen kunt u rekenen op een ruim aanbod van diverse fietsen. Of u nu op zoek bent naar een mountainbike, een kinderfiets of een stadsfiets, u vindt het bij de grootste fietsen- en scooterwinkel in Amstelveen! Hieronder leest u meer over onze diensten en ons aanbod.

Ook voor reparaties en onderhoud

Van Nieuwkerk is niet alleen de grootste fietsen- en scooterwinkel in Amstelveen en omstreken. Omdat wij al 49 jaar bestaan zijn wij ook zeer ervaren! Dit betekent dat wij dagelijks voor u klaarstaan om u te adviseren en service bij ons erg hoog in het vaandel staat. Daarom kunt u ook na uw aankoop bij ons terecht voor advies en natuurlijk kunnen wij het onderhoud van uw fiets of scooter uitvoeren. Ook voor reparaties en schadeherstel kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Fietswinkel HoofddorpU bent van harte welkom

Wij heten u van harte welkom in onze fietswinkel in de omgeving Hoofddorp. U vindt hier maar liefst 2600 vierkante meter fietsplezier met onder andere een groot assortiment van elektrische fietsen. Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd en wij verkopen diverse bekende merken. U kunt hierbij denken aan Gazelle, Sparta en Giant. Ook hebben wij een zeer ruime scooterwinkel op het industrieterrein in Legmeer. Hier vindt u zowel nieuwe als gebruikte scooters. Kom gerust eens een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00