Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Fietsenwinkel Amsterdam Zuid

Fietsenwinkel Amsterdam Zuid: welkom bij van Nieuwkerk

Van harte welkom bij van Nieuwkerk fietsen, een grote fietsenwinkel in de omgeving van Amsterdam Zuid. Wij beschikken over drie vestigingen met onder andere elektrische fietsen, een werkplek en zowel nieuwe als tweedehands scooters. Hieronder gaan we verder in op ons assortiment. Lees dus zeker even verder wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets!

Voor iedereen een passende fiets

Door een ruim assortiment van fietsen aan te bieden, vindt iedere klant bij ons wel een passende fiets. Er zijn immers vele diverse varianten. Welke fiets bij u past, is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hoe vaak en hoe ver fietst u? Dat zijn enkele factoren die meespelen bij deze keuze. Weet u niet zeker welke fiets bij u past? Dan adviseren wij u natuurlijk graag. Onderstaand een greep uit ons assortiment fietsen:

  • – Kinderfietsen
  • – Stadsfietsen
  • – Omafietsen
  • – Mountainbikes
  • – Racefietsen
  • – Stadshybrides

Fietsenwinkel Amsterdam ZuidZoekt u een scooter?

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw fiets of scooter. Daarom kunt u er op rekenen dat wij ons assortiment zorgvuldig selecteren. Wij verkopen uitsluitend topmerken zoals Gazelle, Batavus, Giant en Alpina. Dit geldt tevens voor onze scooters. Deze zijn van merken als Vespa, Yamaha en Peugeot. Uiteraard worden deze allemaal uitvoerig gecontroleerd alvorens wij deze te koop aanbieden. U kunt bij ons dus met een gerust hart uw tweedehands scooter kopen. Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe fiets of scooter, kom dan eens langs in onze fietsenwinkel te Amsterdam Zuid (Amstelveen).

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00