Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Fietsenwinkel Hoofddorp

Fietsenwinkel Hoofddorp en omstreken

Van harte welkom bij van Nieuwkerk Fietsen! U bent op zoek naar een fietsenwinkel in Hoofddorp of omstreken en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. In onze fietsenzaak kunt u rekenen op een ruim assortiment van diverse fietsen. U kunt hierbij denken aan:

  • – Elektrische fietsen
  • – Kinderfietsen
  • – Omafietsen
  • – Mountainbikes
  • – Stadsfietsen
  • – En nog veel meer

Advies vooFietsenwinkel Hoofddorpr én na uw aankoop

Een groot assortiment aanbieden is niet het enige dat wij belangrijk vinden. Een topservice staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Daarom staan wij altijd klaar om u te adviseren, zowel voor als na uw aankoop. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en luisteren naar uw wensen. Vervolgens laten wij u graag een aantal fietsen zien die aansluiten bij hetgeen dat u zoekt. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze fietsenwinkel in de omgeving van Hoofddorp. Ook vindt u bij ons een ruim aanbod van scooters, zowel nieuw als tweedehands. In onze scooterwinkel in Legmeer vindt u een zeer ruim aanbod van scooters, een bezoekje is absoluut de moeite waard!

Blijf op de hoogte!

Zoals u hierboven al kon lezen bieden wij onze service ook aan na uw aankoop. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt voor reparaties en onderhoud.  Zo weet u zeker dat u een investering doet waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wilt u op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen en het laatste nieuws omtrent onze fietsenwinkel in de omgeving Hoofddorp? Volg ons dan op Facebook.

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00