Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Fietsenwinkel Abcoude

Fietsenwinkel omgeving Abcoude met een ruim aanbod

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenwinkel in Abcoude of omstreken, kom dan eens een kijkje nemen bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters. Wij zijn de grootste en meest ervaren fietsen- en scooterwinkel in de regio. Wij zijn dan ook erg trots op onze 1400 m2 grote scooterwinkel op het industrieterrein in Legmeer. U vindt hier zowel nieuwe als tweedehands scooters die allen uiteraard goed zijn onderhouden en zijn gekeurd. Ook vindt u op de Johannes Calvijnlaan te Amstelveen een ruim aanbod van elektrische fietsen van diverse merken, waaronder Gazelle, Sparta en Giant.

Fietsenwinkel AbcoudeMooie, betrouwbare merken

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Dan vindt u een ruim aanbod bij onze vestiging in het winkelcentrum Middenhoven. U kunt hier onder andere terecht voor stadsfietsen en omafietsen, maar ook wanneer u op zoek bent naar een sportieve fiets slaagt u bij ons gegarandeerd. Neem ook gerust uw kinderen mee, want wij bieden mooie, betrouwbare kinderfietsen aan van diverse topmerken. Weet u nog niet exact welke fiets het beste bij u past? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u vervolgens adviseren. Ook laten wij u graag een aantal fietsen zien en uiteraard kunt u een rondje fietsen om de fiets te testen.

Koopt u uw fiets of scooter bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Abcoude? Dan kunt u deze altijd bij ons langs brengen voor onderhoud en/of reparaties. Ook wanneer u onverhoopt schade heeft gereden, staan wij voor u klaar. Wilt u meer weten of heeft u een vraag over ons aanbod? Neem gerust contact op middels het contactformulier of bel ons!

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00