Welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, waar u kunt rekenen op een uitstekende service en een ruim assortiment. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar het aanbod te gaan.          Aanbod fietsen     Aanbod scooters

Fietsenwinkel Uithoorn

Fietsenwinkel omgeving Uithoorn: de grootste van de regio!

Van harte welkom bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters! Wij zijn de grootste fietsenwinkel in de regio Uithoorn. Wij hebben dan ook meerdere vestigingen waar u terecht kunt voor nieuwe en tweedehands scooters, nieuwe fietsen en natuurlijk beschikken wij over een werkplaats. Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u ook na uw aankoop bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig over het onderhouden van uw fiets, of heeft uw fiets een reparatie nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. Met 49 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust de fietsspecialist van de regio noemen! Dus bent u op zoek naar een fietsenwinkel in de regio Uithoorn, dan is een bezoekje zeker de moeite waard.

Betrouwbare, bekende merken

Onze collectie fietsen wordt zorgvuldig voor u geselecteerd. Om voor iedere klant een passende fiets te bieden, hebben wij een zeer ruim assortiment. Wij verkopen dan ook diverse bekende merken, waaronder:

  • – Gazelle
  • – Batavus
  • – Giant
  • – Vespa
  • – Yamaha

Reken op een topserFietsenwinkel Uithoornvice

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Of het nu gaat om een kinderfiets, een mountainbike of een stadsfiets, u vindt altijd wel een passende fiets bij van Nieuwkerk. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren zodat u tevreden de deur uitloopt en nog jarenlang plezier van uw fiets zult hebben. Bij de fietsenwinkel te Uithoorn kunt u dus altijd rekenen op een topservice! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

   Aanbod fietsen     Aanbod scooters     Contact

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Woensdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Donderdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag: van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Contact

Tel. 020 641 13 35 | Joh. Calvijnlaan 2-10

Tel. 020 647 81 09 | Brink 80 WC Middenhoven

Tel. 020 3456 119 | Bouwerij 71e industrieterrein Legmeer

SCOOTERS XL dinsdag t/m vrijdag open vanaf 8.00 zaterdag vanaf 9.00